menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Beställning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit
Hopfällbara Kajaker / Kanoter Uppblåsbara Kajaker / Kanoter Packraft Fiske SUP Övriga produkter REA

  Elmotor / Batteri


MinnKota_Logo-1.pngMinn Kota Endura C2 är en storsäljande motor för aktermontering. Många har försökt kopiera den här legendariska motorn som fortfarande vinner tester och har en mycket hög kvalitet.

Bildresultat för minn kota endura c2Rekommenderad axellängd beror på avståndet från toppen på akterspegeln till vattenlinjen.

Maatt_akterspegel.jpg

0 - 25 cm 30" (76 cm)

25 - 40 cm 36" (91 cm)

40 - 56 cm 42" (107 cm)

Minnkota_Endura_C2_30.jpgMinn Kota Endura C2 har är ergonomisk utformad rorkult som med teleskopfunktionen kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Endura C2 motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus.

Endura C2 serien är utrustad med oförstörbart riggrör av komposit och en motor som går tystare och svalare en någon annan på marknaden. En batteriindikator finns monterad på toppen av motorn för enkel avläsning genom en knapptryckning. Endura C2 har fem lägen fram och tre lägen på back för att reglera fart och dragkraft. Motorn skall alltid säkras upp med en 60 A säkring. Specifikation Minn Kota Endura C2 30 passar uppblåsbara kanoterna från Gumotex Alfonso och Ruby XL, som har akterspegel för motor. Vi kan äventillhandahålla andra modeller från Minn Kota.

Specifikation

Modell Endura C2 30
Dragkraft Max 13,6 kg (30 lbs)
Båtlängd - 4,2 m
Rigglängd 76 cm
Max strömförbr/h ​30 amp.
Pris 2 190:-


mx-li-ion-batteri-60ah.jpgMX-Energy-2.jpgMX Li-Ion batterier ger dig nu möjligheten att uppgradera kraften. Genom sitt anpassade 60Ah format är det enkelt att direkt lyfta ur dina gamla AGM/GEL eller fritidsbatterier och direkt ersätta med Li-Ion. På så sätt har du direkt ökat kraften med 30% och sparat 70% i vikt. MX Energys li-ion batterier har utvecklats för att en hög kvalitet och därmed även en hög spänning under batteriets hela urladdningscykel. Livslängden för ett MX Energy li-ion batteri är >2000 cykler (till 100% DoD) utan risk för nämnvärt slitage. Dessa batterier lämpar sig perfekt för båten, husbilen eller vagnen. MX Li-Ion (60Ah) är dessutom utrustat med inbyggd BMS som gör Speed Charge möjlig, samt skyddar batteriet under hela cykeln.

Pris: 8 900:-


Mastervolt_easycharge4.3.jpgMastervolt_logo.pngMastervolt EasyCharge Portable vattentäta batteriladdare 4,3A ger dig flexibiliteten du behöver. Med möjligheten att ladda både 6V och 12V batterier är laddaren det perfekta valet till dina batterier. Med laddaren följer kvalitativa krokodilklämmor och ringkabelskor. Dessa kan du enkelt byta mellan tack vare den vattentäta “quickconnect” kontakten. Laddaren är även utrustad med temperaturkompensation och ett färdigt vinter-läge, perfekt för användning under tuffa förhållanden i kallt klimat. EasyCharge Portable har självklart stötsäkert hölje med gummivaddering för optimalt skydd vid tuff användning.

Pris: 790:-


Batterilaada_Maritim_E-power.jpgBatterilåda MARITIM E-power. Kraftig batterilåda med bärhandtag tillverkad i syrafast polypropylen. Battericheck, USB-uttag och cigguttag (säkring 10A) i locket . Utvändiga poler med vingmutter för strömkrävande förbrukare (säkring 60A). Levereras med band och bandhållare. Mått: Längd inv. 340 mm. Bredd inv. 185 mm. Höjd utv. 330 mm.

Pris: 1 150:-

©2023 Avanza Kayak & Outdoor AB