menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit

  SUP


AquaMarine_loggo.jpgStand-up-Paddeling (SUP) erbjuder en avslappnande och rolig aktivitet passande barn som vuxna. SUP paddling ger även väldigt bra lågintensiv core-träning som kombinerar styrka, uthållighet och balans.

Relaterad bildSUP_AquaMarin_Miljoe.jpg

SUP paddel

Paddellängd är din kroppslängd +

Surf: 15-20 cm

Slätvatten: 20-25 cm

Tävling: 25-30 cm


SUP_Thrive-2.jpgAqua Marina Thrive iSUP. Stabil SUP som passar till cruising på platt vatten samt lek i vågor tack vare den integrerade kick-paden. Lätt att transportera i den medföljande påsen samt lätt att stuva i bilen eller båten. Det optimala lufttrycket är upp till 1 bar (15 psi). Brädan är tillverkad av PVC med s.k. drop stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fyra fästpunkter för packning. Mått: 300x75x15 cm. Vikt: 7,5 kg. Lastförmåga: 120 kg. Packstorlek: 83x43x25cm.


Pris: 4 600:-. Komplett med fena, handpump med tryckmätare, packväska och rep.sats.

Tillval

Paddel.

Paddelhållare.
Säkerhetslina (leach).


SUP_Aqua_Marina_Beast-2.jpgAqua Marina Beast iSUP. Stabil & sportig SUP som passar till snabb cruising på platt vatten samt lek i vågor tack vare den integrerade kick-paden. Beast har en tjocklek på 15cm och passar paddlare med en vikt upp till 143kg. Lätt att transportera i den medföljande påsen samt lätt att stuva i bilen eller båten. Det optimala lufttrycket är upp till 1 bar (15 psi). Brädan är tillverkad av PVC med s.k. drop stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fyra fästpunkter för packning samt en slide-in-fena dessutom ingår en högtryckspump med tryckmätare, väska samt reparationssats, nytt är att det även ingår fäste samt hållare för action kamera. Mått: 320x81x15 cm. Vikt: 9,3 kg. Lastförmåga: 143 kg. Packstorlek: 83x43x25cm.


Pris: 4 800:-. Komplett med fena, handpump med tryckmätare, packväska och rep.sats.

Tillval

Paddel.

Paddelhållare.
Säkerhetslina (leach).


Nyhet 2019

SUP_AQUA-MARINA_Atlas_kit.jpgAqua Marina Atlas SUP. En lite större SUP för tyngre paddlare eller två personer.

Brädan är tillverkad av PVC med s k drop stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fästpunkter för packning samt en slide-in-fena dessutom ingår en högtryckspump med tryckmätare, väska samt reparationssats. Mått: 366x84x15 cm. Vikt: 11 kg. Lastförmåga: 170 kg. Packstorlek: 83x43x25cm.

Pris: 5 900:-. Komplett med fena, handpump med tryckmätare, packväska och rep.sats.

Tillval

Paddel.

Paddelhållare.
Säkerhetslina (leach).


SUP_AQUA-MARINA-Mega-Sup-Super-Trip-2.jpgAqua Marina Super Trip iSUP. Stabil familje SUP som passar till cruising och lek. Super Trip är tänkt som en nöjes plattform för hela familjen (2 vuxna + 1 barn) med en vikt upp till 210 kg. Lätt att transportera i den medföljande påsen samt lätt att stuva i bilen eller båten. Det optimala lufttrycket är upp till 1bar (15 psi). Brädan är tillverkad av PVC med s.k. drop stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fästpunkter för packning. Mått: 370x87x15 cm. Vikt: 12,5 kg. Lastförmåga: 210 kg. Packstorlek: 94x43x25cm.


Pris: 5 800:-. Komplett med 3 fenor, handpump med tryckmätare, packväska och rep.sats.

Tillval

Paddel.

Paddelhållare.
Säkerhetslina (leach).


Aqua_Marina_Handpump_-Jumbo.jpgAqua Marina Luftpump Jumbo för iSUP. En riktigt bra manuell luftpump med robust aluminiumskaft samt en praktisk tryckmätare. Maxtryck för denna pump 1,38bar/20psi. Tänk på att iSUP samt högtrycksdurkar behöver ett högre tryck än de flesta manuella pumpar kan klara av. Föreslaget maxtryck på en iSUP från Aqua Marina är 15psi.

Pris: 450:-


SUP_paddel_sport_staellbar.jpgAqua Marina iSUP paddel Sport. Aluminium SUP paddel som kan justeras i längd. Detta gör den möjlig att anpassa till alla SUP surfare. Mycket mångsidig SUP paddel för både nybörjare samt de mer avancerade. Paddeln är utrustad med en gjutna 1,4 mm tjocka ABS blad och aluminiumskaft som ger otrolig hållbarhet.  Paddeln består av 3-sektioner, som anpassas steglöst i längder mellan 1,66-2,10 m.

Pris: 430:-


Aqua-Marina-paddle-holder.jpgAqua Marina paddelhållare för Sup. Lättmonterad paddelhållare till din Sup. Träs enkelt igenom D-ringen på Sup brädan.

Pris: 70:-


SUP_Saekerhetslina.jpgSäkerhetslina SUP Leach Aqua Marina. En smidig säkerhetslina för att förhindra att brädan flyter iväg vid ofrivilliga dopp.

Pris: 220:-

©2019 Avanza Kayak & Outdoor