menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Beställning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit

  SUP


Stand-up-Paddeling (SUP) erbjuder en avslappnande och rolig aktivitet passande barn som vuxna. SUP paddling ger även väldigt bra lågintensiv core-träning som kombinerar styrka, uthållighet och balans.

SUP_AquaMarin_Miljoe.jpg

SUP paddel

Paddellängd är din kroppslängd +

Surf: 15-20 cm

Slätvatten: 20-25 cm

Tävling: 25-30 cm


SUP_Thrive-2.jpgAquaMarine_loggo.jpgAqua Marina Thrive iSUP. Stabil SUP som passar till cruising på platt vatten samt lek i vågor tack vare den integrerade kick-paden. Lätt att transportera i den medföljande påsen samt lätt att stuva i bilen eller båten. Det optimala lufttrycket är upp till 1 bar (15 psi). Brädan är tillverkad av PVC med s.k. drop stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fyra fästpunkter för packning. Mått: 300x75x15 cm. Vikt: 7,5 kg. Lastförmåga: 120 kg. Packstorlek: 83x43x25cm.

Pris: 3 890:- (ord pris 4 690:-). Komplett med fena, handpump med tryckmätare, packväska och rep.sats.

Tillval

Paddel.

Säkerhetslina (leach).


WetnFun_iSUP-Clide-10.4.jpgWetnfun_logo.jpgWetnfun iSUP Glide 10.4. Snygg och lättpaddlad bräda från Wetnfun. Bra allroundegenskaper, balans mellan bra glid i plattvatten men samtidigt tillräckligt stabilitet för att klara vågor och strömmande vatten, perfekt för SUP Yoga. Idealisk för paddlare upp till ca 110 kg. Designad för att ta liten plats och med låg vikt. Extremt användarvänlig och perfekt att ha med på båten förpackad i ryggsäcken. Tillverkad i dubbla lager av tålig PVC. Maximalt lufttryck 15 psi. Mått: 315x76x15 cm. Vikt: 8,0 kg. Viktkapacitet: 130 kg.

Wetnfun iSUP set inkluderar:
• Avtagbar Slide-in fena
• Säkerhetslina/fotband
• Integrerade D-ringar med elastisk rem för att fästa bagage 
• Slitstarkt gummihandtag
• Grovmönstrad fotplatta för ultimat grepp och komfort
• 3-delad, justerbar aluminiumpaddel
• Dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning
• Komfortabel ryggsäck
• Reparationskit

Pris: 5 290:-


Wetnfun_logo.jpgWetnFun_iSUP-Cruise-10.8.jpgWetnfun iSUP Cruise 10.8. Superfin uppblåsbar SUP bräda från Wetnfun. En perfekt allroundbräda som kan användas till alla typer av paddling, både snabba paddlingsturer, vågpaddling och fitness/yoga-övningar. Denna brädan har ett fint glid och är väldigt lättpaddlad tack vare att brädan har rejält tilltagen volym som ger stabilitet så den passar mycket bra för hela familjen. Dess stora volym gör det möjligt att till exempel ta med extra mycket packning eller barn på brädan. Idealisk för paddlare upp till ca 110 kg. Extremt användarvänlig och perfekt att ha med på båten förpackad i ryggsäcken. Tillverkad i dubbla lager av tålig PVC. Maximalt lufttryck 15 psi. Mått: 325x81x15 cm. Vikt: 8,5 kg. Viktkapacitet: 140 kg.

Wetnfun iSUP set inkluderar:
• Avtagbar Slide-in fena
• Säkerhetslina/fotband
• Integrerade D-ringar med elastisk rem för att fästa bagage 
• Slitstarkt gummihandtag
• Grovmönstrad fotplatta för ultimat grepp och komfort
• 3-delad, justerbar aluminiumpaddel
• Dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning
• Komfortabel ryggsäck
• Reparationskit

Pris: 5 790:-


Aqua_Marina_Handpump_-Jumbo-2.jpgAquaMarine_loggo.jpgAqua Marina luftpump JUMBO för iSUP samt gummibåt. En manuell luftpump med robust aluminiumskaft samt en praktisk tryckmätare. Maxtryck för denna pump 1,38 bar/20 psi. Tänk på att iSUP samt högtrycksdurkar behöver ett högre tryck än de flesta manuella pumpar kan klara av. Föreslaget maxtryck på en iSUP från Aqua Marina är 15 psi. Mått: 24x7x61cm.

Pris: 450:-


SUP_paddel_sport_staellbar.jpg

AquaMarine_loggo.jpgAqua Marina iSUP paddel Sport. Aluminium SUP paddel som kan justeras i längd. Detta gör den möjlig att anpassa till alla SUP surfare. Mycket mångsidig SUP paddel för både nybörjare samt de mer avancerade. Paddeln är utrustad med en gjutna 1,4 mm tjocka ABS blad och aluminiumskaft som ger otrolig hållbarhet.  Paddeln består av 3-sektioner, som anpassas steglöst i längder mellan 1,66-2,10 m.

Pris: 450:-


Aqua-Marina-paddle-holder.jpgAquaMarine_loggo.jpgAqua Marina paddelhållare för Sup. Lättmonterad paddelhållare till din SUP. Träs enkelt igenom D-ringen på Sup brädan.

Pris: 50:-


SUP_Saekerhetslina.jpgAquaMarine_loggo.jpgAqua Marina säkerhetslina SUP Leach. En smidig säkerhetslina för att förhindra att brädan flyter iväg vid ofrivilliga dopp.

Pris: 250:-

©2024 Avanza Kayak & Outdoor AB