menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Beställning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit
Hopfällbara Kajaker / Kanoter Uppblåsbara Kajaker / Kanoter Packraft Fiske SUP Övriga produkter REA

  Camping / Vandring / Verktyg


leki_chiller.jpgLEKI_logo.pngLeki Chiller. Bekväm hoppfällbar campingstol, som är enkel att ta med sig på picknick i parken, fisketuren. Det kompakta formatet gör att den lätt får plats i ryggsäcken eller i kajaken. Stolens aluminiumrör hålls samman med elastiska linor som gör att monteringen går snabbt. När rörstommen är monterad träs stolsväven på. Mugghållare och förvaringsfodral medföljer. Storlek: 84x50x58 cm. Sitthöjd: 41 cm. Maxlast: 145 kg. Packstorlek: 40x12x15 cm. Vikt: 1340 g. Färg: Grå.

Pris: 1 290:-

LEKI_Anti-Sink-Stop-X_Band_Chiller.pngYouTube_logo.png

Leki Anti Sink Stop Chiller hindrar stolen från att sjunka ner i sanden eller annat löst underlag.

Pris: 390:-


LEKI_logo.png

LEKI_Table_XS-Lite-2.pngLeki Table XD Lite. Praktisk hopfällbart lättviktsbord med solid fackverkskonstruerad bordsskiva i plast. Borsskivan har måtten 60x40 cm och höjd 40 cm. Bordet klarar en belastning upp till 50 kg. Packstorlek 16x43x14 cm. Vikt: 860 g. Förvaringsfodral medföljer

Pris: 1 390:-


Helinox_logo.jpgHelinox-Chair-One-XL.jpgHelinox Chair One XL är den största och rymligaste varianten av Helinox lätta campingstol Chair One. Det är en lätt hopfällbar stol som tar så liten plats i väskan att den får hänga med på såväl kajakturen, vandringen och resan som på jakten eller i campingbussen. Chair One XL har en större sits än den klassiska Chair One och en något högre sitthöjd och rygghöjd. Stolen är tillverkad i lätta och slitstarka tältbågar i en miljövänligt anodiserad aluminiumlegering. Kombinerat med en slitstark polyester och nylonmesh får du en lätt och välventilerande stol som tål upp till 145 kg! Levereras med en praktisk bärväska. Bredd: 59 cm. Djup: 68 cm. Höjd: 89 cm. Sitthöjd (lägsta ovanför marken) ca: 47 cm. Packstorlek: 47x12x13 cm. Vikt: 1505 gram + 105 gram bärväska. Kapacitet: 145 kg. Färg: Svart och Blå

Pris: 2 160:-

Helinox-Chair-Ball-Feet-stol.jpgHelinox-Chair-Ball-Feet.jpgHelinox Chair Ball Feet 55 mm. Mjuka silikontassar till Helinox campingstolar som gör att de står stadigare på mjukt underlag som exempelvis sand. Passar till Chair One XL, Camp Chair, Sunset Chair, Sunset Chair Home, Tactical Sunset Chair och Swivel Chair. Förpackning om 4 st.

640:-


Helinox_logo.jpgHelinox-Table-One-Hard-Top-L.jpgHelinox Table One Hard Top L är ett hopvikbart campingbord med hård bordsskiva. Bordet är robust och stabilt men samtidigt lätt och enkelt att ta med sig ut på äventyr. Passar bra på kajakturen, vandringen och resan. Ram av högteknologisk aluminiumlegering för god styrka och låg vikt. Mått (LxBxH): 76x57x50 cm. Packmått: 60x16x15 cm. Vikt: 1590 g. Maxlast: 50 kg. Färg: Svart och Blå

Pris: 2 260:-


GIPRON-759-Airtrekk-blaa.pngGipron-logo.jpgGipron 759 Airtrekk vandringsstavar från Italien som lämpar sig mycket bra för vandring i olika miljöer. Stavarna har bekväma och ergonomiskt handtag, som är rundat i toppen och förlängt, allt för att underlätta vandring i brant ned- eller uppförsbacke samt i ojämn terräng. Stavarna är 3-delad för att lätt göra dem mindre och spänna fast på ryggsäcken. Genom det smidiga flicklock låset justerar du snabbt längden för ditt behov. Stavarna är tillverkade i aluminium för bästa hållbarhet och är utrustad med ett genialiskt flicklock-system som inte glider upp. Levereras med två små trugor. Justerbar längd: 63-135 cm. Vikt: 2x245 g. Färg: Blå.

Pris: 890:-


Chillbean_logo.pngChillbean_miljoe.jpgChillbean Air med användaren i fokus, designad i Sverige. Lätt att blåsa upp, så komfortabel du inte vill komma ur det, och så lätt att även ett barn kan bära det! Tillverkad av den bästa fallskärms-nylon på marknaden med ripstop-förstärkning som gör att du kan använda den nästan överallt där du vill. Med en Chillbean Air, kommer du alltid att kunna koppla av i både komfort och stil. Detta Chillbean_studio.jpgingår: Packsäck som även fungerar som en extra kudde. Tältpinne i aluminium för blåsiga dagar. Självhäftande reparationspatch. 2 års garanti mot fabrikationsfel. Mått: 200x90x60 cm (uppblåst) och 18x10x33 cm (hoprullad). Vikt: 1,0 kg. Färg: Orange och UV gul.

Pris: 690:- (ord pris 790:-)

YouTube_logo.png


BRIV_logo.jpgBRIV-sittunderlag.pngBRIV sittunderlag Soft 20 Navy är en sittdyna med rejäl tilltagen tjocklek för bekvämare sittkomfort på picknicken, läktaren, skogsturen etc. Fungerar även i kanoten eller båten. Storlek: 34,5x32,5x2 cm. Vikt: 176 g. Färg: Marinblå.

Pris: 120:-


therm-a-rest-z-sol-seat.jpgThermarest_loggo.pngTherm-a-Rest Z SOL Seat är ett värmande sittunderlag för vandring och skidäventyr, som hålla markkylan borta från kroppen tack vare den värmereflekterande aluminiumlager på undersidan. Den vikbara konstruktionen gör att sittunderlaget ligger plant på marken. Storlek: 41x33x2 cm. Packstorlek: 33x6x7 cm. R-värde: 2,6. Vikt: 60 g. Färg: Silver/Limon.

Pris: 190:-


Therm-arest_Lite_Seata.jpgThermarest_loggo.pngSittunderlag Therma-a-Rest Lite Seat, kompakt och bekväm sittunderlag att ha med sig i kajaken, på vandringen eller skidturen. Storlek: 38x28x3,8 cm. Vikt: 90 g. Färg: Orange.

Pris: 390:-


HMG_logo_2.pngHMG_Ground-Cloth.jpgHMG Ground Cloth för minimalistiska vandraren, som gillar att sova under bar himmel men vill ha markskydd från fukt, lera och smuts. Perfekt för äventyrare ständigt på resande fot och behöver snabbt skydd mot dåligt väder tillsammans en tarp. Tillverkad av 100% vattentät Dyneema® Composite Fabric. Fästpunkter i ändarna och på mitten för att förankra marksydde så att den inte blåser bort. Mått: 132x244 cm. Vikt: 107 g. Färg: Grön.

Pris:- 2 300:-


Waterline-Design-logo.jpgNaetkasse_Waterline_Design-miljoe.jpgNaetkasse_Waterline_Design.jpgNätkasse Waterline Design. Kassen kan användas för förvaring av småsaker, kyler din dryck genom att sänk ner den i det svala vattnet, förvara blöt utrustning mm. Kardborreförslutning upptill. Plats för 3 PET-flaskor eller 8 burkar/flaskor. Storlek: 400x400x150 mm.

Pris: 130:-


Kanuk_logo-2.jpgKanuk-handduk.jpgKanuk 490 Handduk. En liten praktisk handduk med hög absorptionsförmåga att torka pannan, kajaken, m.m. Levereras i en liten påse som går att fästa på kajaken, flytvästen, byxan m.m. Storlek: 30x25 cm. Vikt: 30 g.

Pris: 80:-


GearAid-Logo-red.jpgGearAid-Microfiber-Towel.jpgGearAid Microfiber Towel. Handduken är tillverkad i mjukt, smidigt snabbtorkande mikrofibermaterial med hög absorptionsförmåga (upp till 5 gånger sin egen vikt). Liten storlek - stor prestanda! Tvättas i maskin eller för hand. Inget blekmedel. Vrid för hand och häng upp för att torka - eller med lägsta temperatur i torken. Innehåller ingen silikon eller andra kemikalier och kan användas för rengöring av kristallglas och optisk utrustning. Komplett med en nätpåse. Två tryckknappsöglor för upphängning. Mått: 100x50 cm. Vikt 100 g.

Pris: 180:-


Ortlieb_T-pack.jpgOrtlieb Toa-Pack. Vattentät toapapperhållare. Ett måste! Färg: Svart.

Pris: 240:-


BasicNature_Logo-2.jpgBasicNature_taendstaal.jpgBasicNature Firesteel. Du kan tända vilken eld som helst med detta eldstål. Gnistor med upp till 3000 ° C antänder grill, lägereld eller gaskök. Eldstålet är helt okänsligt för fukt, faller inte under transportföreskrifterna för farligt gods. Tändstålet räcker upp till 10.000 slag. Storlek: 95x20x15 mm. Längd magnesiumlegeringsstaven: 65 mm. Vikt: 45 g.

Pris: 130:-


Malcod-logo.pngMalco-saag-120-mm.jpgMalco hopfällbara Minisåg. Japanska såg, som sågar effektivt både torrt och färsk virke. Bladet kan låsas i två positioner. Sågen kan du alltid ha med dig i packningen på paddlings-, vandrings- jakt- eller fisketuren. Totallängd 270 mm. Längd hopfälld: 155 mm. Bladets längd: 120 mm. Vikt: 135 g.

Pris: 260:-


Felxtailgear-logo-black.pngFlexTool 2.0 är ett multifunktionsverktyfg tillverkad i rostfritt stål som har alla grundläggande verktyg du behöver för daglig användning t.ex. kniv, flasköppnare, skruvmejsel med platt huvud, Philips skruvmejsel. FlexTool innehåller flera insexnycklar som kan användas som M7-M13 skiftnycklar. FlexTool är ergonomiskt utformad med utmärkt prestanda och känns bra i handen. Mått: 90 x 32 x 11 mm. Vikt: 90 g. Färg: Svart.

Pris: 340:-

YouTube_logo.pngFLEXTOOL-1.jpgFLEXTOOL-2.jpg


Victorinox_loggo-2.jpgVictorinox Swiss Army Camper innehåller 13 verktyg enligt nedan:

 • victorinox-vic-swiss-army-camper-red.jpgStort blad och litet knivblad
 • Korkskruv
 • Burköppnare
 • Lite skruvmejsel 3mm
 • Kapsylöppnare
 • Skruvmejsel 6 mm
 • Kabelskalare
 • Syl
 • Nyckelring
 • Pincett
 • Tandpetare
 • Såg
 • Längd: 91 mm

Pris; 280:-


Victorinox_loggo-2.jpgVictorinox Swisstool är en multifunktionstång i rostfritt stål innehållande 23 funktioner. De olika verktygen låses i utfällt läge. Format: 115x34x15 mm. Vikt: 278 g. Levereras med Bit-sats och ett kompakt Cordurafodral för livremmen.

Pris: 890:-


fallkniven-logo.jpgFaellkniven-S1-svart-med-slida.JPGFällkniven S1 är en robust och stark svensk skogskniv för allroundbruk passar bra för jakt och fiske. Knivbladet i S1 är av laminerat VG10-stål, ett i princip rostfritt specialstål med långvarig skärpa och en hårdhet på 59 HRC. Den hårda kärnan omges dessutom av ett segare stål, vilket gör klingan betydligt starkare jämfört med ett vanligt knivblad. Den helsvarta knivbladet förhindrar reflexer och blänk från ljuskällor. Beläggningen bidrar också med extra styrka samtidigt som den skyddar knivbladet från korrosion. Det räfflade handtaget är tillverkat av Thermorun, som ger ett bra grepp samtidigt som materialet inte påverkas av värme eller fukt. Slida är av slitstark kydexplast.

 

Specifikation

Bladprofil: Konvex

Totallängd: 247 mm

Bladlängd: 130 mm

Bladtjocklek: 5 mm

Vikt: 193 g

Pris: 1 490:-


GearAid-Logo-red.jpgGearAid-Kotu-Tanto.jpgGearAid-Kotu-Tanto.jpgGearAid Kotu Tanto Knife är byggd för överlevnad och har ett fast blad och knivslidan som enkelt monteras i bältet eller på utrustning för att vara lätt tillgänglig. Knivens design gör den användbart för jakt och fiske. Titanbelagt blad i tantostil har både raka och räfflade kanter. 420-rostfritt stålblad är utrustat med en robust glasbrytare i ena änden vilket gör den till en perfekt överlevnadskniv. Inkluderar en flasköppnare på handtaget. Mått: 146x32 mm. Bladlängd: 76 mm. Vikt: 204 g.

Pris: 340:-


Morakniv_logo.jpgMorakniv_Eldris_S.jpgMorakniv Eldris S är kniven som är smidig att förvara i fickan eller ryggsäcken. Det fasta bladet ger både styrka och säkerhet i varje skär. Bladet är tillverkat av 12C27, ett högkvalitativt svenskt rostfritt stål. Storleken på bladet passar många situationer du möter på vandringen, campingturen eller under jakten. Ett säkert grepp uppbyggt av två olika polymer och klicklås gör kniven säker att hantera. Perfekt för både nya och mer erfarna äventyrare. Eldris kit tar dig till nästa nivå. Paracord-snöret gör det möjligt att hänga kniven runt halsen och sekundärlåset gör att kniven fixeras säkert i knivslidan. Dessutom ingår ett tändstål som matchar knivens storlek och som är perfekt när det är dags att tända lägerelden. Bladet är 2 mm tjockt och 59 mm långt. Totallängd: 143 mm. Färg: Blå.

Pris: 330:-

YouTube_logo.png


Swedish-firesteel-2.0-2.jpglightmyfire_logo.pngLight My Fire Fireknife. Med Swedish FireKnife i ryggsäcken har du alltid tändstålet nära till hands. Den praktiska kniven är tillverkad i samarbete med Mora och är en färgglad variant av den klassiska morakniven men tändstålet integrerat i skaftet. För att få gnistor drar du bara baksidan av kniven över tändstålet. Skaftet i friktionsrikt gummi ger ett bra grepp och säker hantering.. Knivbladet ovankant är specialslipad för att fungera så bra som möjligt med tändstålet.

Så här fungerar tändstål:

- Skrapa av färgskiktet på din nya tändstål med baksidan av knivbladet.

- Dra baksidan av knivbladet ner över tändstålet. Gnistorna sköter resten!

YouTube_logo.png

Detaljer:

- Profilslipat blad.

- Skapar en gnista med 2980 °C som enkelt tänder friluftskök, papper, torrt gräs, näver     eller annat fnöske.

- Handtag i friktionsgummi för ett fast och bra grepp.

- Fungerar i vått som torrt, i kyla eller värme.

- Tändstålet håller för ca 3000 användningar.

Material:

Egg: Härdat Sandvik 12C27 rostfritt stål. Handtag: TPE-gummi. Swedish FireSteel®: Magnesiumlegering. Mått: 225x45x38 mm. Vikt: 94 gram. Färg: Orange.

Pris 390:-

©2024 Avanza Kayak & Outdoor AB