menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Beställning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit
Hopfällbara Kajaker / Kanoter Uppblåsbara Kajaker / Kanoter Packraft Fiske SUP Övriga produkter REA

  Kompasser


SILVA_logo.jpgGarmin-kompass-58-kayak.jpgSilva 58 Kayak. En liten och lätt kompass avsedd att fästas vid kajakens däcklinor med fyra nylonkrokar. Det här gör att du kan navigera utan att släppa paddeln vilket underlättar vid alla typer av paddling. Det perfekta valet för den som inte vill borra i sin kajak. Avläsningsring: 58 mm. Montering: Gummilinor som möjliggör montering på plana ytor utan att göra hål.

Pris: 740:-


Silva_70UN.jpgSILVA_logo.jpgSilva 70 UN. Den mest populära universalkompassen med olika monteringsmöjligheter. En unik kombination av styrkompass och syftkompass. När den placeras i hållaren fungerar den som en styrkompass för båtar, kajaker, sportflyg, och fordon. Tas den ur snabbfästet blir den på sekunden en syftkompass som snabbt anger bäringar på land, i luften och till sjöss. Lätt att ta loss tack vare snabbfästet. Passar kanoter, kajaker, småbåtar mm. Kan även användas som syftkompass. Flyter.

Faeste-till-70UN-2.jpgPris: 1 190:-

Fäste till Silva 70UN och 70UNE. Köp som reservdel eller som tillbehör för att montera kompassen på fler ställen.

Pris: 190:-


SILVA_logo.jpgSilva-Expedition-S.jpgSilva Expedition S. Kompass med förstoringsblas, fästpunkter i silikon och kartskalor i millimeter för 1:50 000 och 1:25 000 och GPS-skalor. Dryflex™ för bra grepp och hantering. Expedition S är en välutrustad kompass som passar både äventyrare och skallgångskedjor. Självlysande markeringar förenklar navigering i mörker. Klinometer för mätning av lutningsvinkel och 45-graders syftningshjälp på spegeln. Vikt: 85 g.

Pris: 690:-


visselpipa_kompass2.jpgVisselpipa med kompass är bra att ha ute på sjön eller på vandringsturen av säkerhetsskäl. Fästes på flytväst, dragkedja

etc. Visselpipa är liten, kompakt och ger ifrån sig ett starkt ljud. Färg: Grå.

Pris: 45:- 

©2024 Avanza Kayak & Outdoor AB