menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Beställning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit
Hopfällbara Kajaker / Kanoter Uppblåsbara Kajaker / Kanoter Packraft Fiske SUP Övriga produkter REA

  Friluftskök / Tillbehör


BRIV-vedkoek-miljoe.jpgBRIV-vedkoek.pngBRIV_logo.jpgBRIV vedkök. Ihopfällbart litet kök i rosfritt stål som kan eldas med pinnar eller med stormköksbrännare. Koka kaffe, te eller värm mat i en kastrull. När köket är ihopfällt får den plats i en benficka. Storlek uppfällt: 16x16x18 cm. Vikt: 278 g.

Pris: 300:-


Nyhet 2024

BRIV_logo.jpgEldnaet.pngBRIV eldningsnät i rostfritt. Lägg din ved direkt på nätet och tänd på! Med eldnätet skyddar du naturen och kan tillaga din mat på platser, som annars varit omöjliga. Dock behöver försigtighet med eld beaktas samt om det råder eldningsförbud.  Lätt att montera och lätt att ta med. Konstruktionen med fyra ben gör det extra stabilt. Levereras i praktisk förvaringspåse. Mått uppfällt: 56x56x43 cm. Mått ihopfällt: 32x10x10x cm. Maxlast: 5 kg. Vikt: 800 g.

Pris: 290:-


Nyheter 2024

Grillgaller-L-Stabilotherm.jpgStabilotherm_logo3.jpgStabilotherm grillgaller L. Ett smidigt grillgaller att ta med på utflykten. Gjord i rostfritt stål och med utfällbara ben. Detta galler är perfekt för mer matlagning utomhus. Plats för både stekpanna och gryta samtidigt eller varför inte några grillskivor samtidigt som potatisen kokar. Användningsområdet mat_grillgaller_Stabilotherm.jpgär stort. Förvaringspåse medföljer. Mått: 32x44x16,5 cm (BxLxH). Vikt: 1470 g.

Pris: 390:-


BRIV-gasolkoek.jpgBRIV_logo.jpgBRIV Gasolkök 3500. Lätt och smidigt gasolkök för utomhusbruk med hög effekt. Fäll ut benen, anslut gasolflaskan och börja laga mat! Levereras med praktisk förvaringspåse som skyddar gasolköket då det inte används. Hopfällbart gasolkök i aluminium, rostfritt stål och mässing. Passar de flesta gasolbehållare. Förvaringspåse medföljer. Vikt: 260 g. Effekt: 3500 W.

Pris: 390:-


optimus-logga.jpgOptimus Crux med kokkärlssats Terra Weekend är en effektiv kökssats i 3 delar. Setet innehåller en ihopfällbar Crux-brännare, 0,95 L kastrull och en stekpanna som även fungerar som lock. Ingår gör även nätpåse för förvaring, neoprenpåse för brännaren. Brännaren kan optimus-weekend-crux-kit-4.jpgförvaras tillsammans med en gasflaska (ingår ej) inuti kokkärlssatsen.


Egenskaper för Crux med kokkärlssats Terra Weekend:

Koktid: ca 3 min (1 liter vatten).

Brinntid: upp till 60 min på max effekt (230 g gasflaska).

Storlek: 12,4x16,5 cm.

Vikt: 275 g.

Bränsletyp: gasflaska med butan, propan, isobutan.

Kitet innehåller: Terra Weekend kökssats och Crux brännare.

Pris: 940:-

Pris inkl Clip-On Windshileld: 1 000:-

optimus-vindskydd.jpgOptimus Clip-On Windshileld. Lätt, hård-anodiserad aluminium clip-on vindskydd för användning med friluftskök. Ökar effekten och minskar gasförbrukningen. Passar alla behållare enligt EN417 och gasbehållare med max 13 cm i diameter. Lätt att packa ner och passar runt Optimus Terra Weekend.

Pria: 160:-

YouTube_logo-2.png


Optimus-Vega-4.jpgoptimus-logga.jpgOptimus Vega är ett effektivt och lätt spindelkök för användning året runt. Problemet med gaskök har alltid varit att effekten blir riktigt usel när det är kallt. Men med Vega har man löst det på smidigt sätt. När det är kallt fäller du ut stödbenen ovanför gasbehållaren och vänder den helt enkelt upp och ner. På så sätt kommer köket drivas av flytande gas och du behåller mycket av effekten. Har du bråttom eller är extremt hungrig kan du köra i "vinterläge" även när det är varmt ute. Då ökar effekten och du får snabbare koktid. Det går dock åt mycket gas så man ska inte köra i det läget bara för att det är kul. Är det varmare bör man ha behållaren i traditionellt läge, det blir mest ekonomiskt. Om gasen börjar ta slut, kan du reglera lågan till "Efficiency Mode", snikläge på svenska. Då utnyttjar du gasen optimalt, det blir dock lite längre koktid. Optimus Vega har den lägsta profilen i den här kategorin av kök, vilket ger en oslagbar stabilitet och gör att du utan problem kan använda lite större grytor och kärl.

Egenskaper för Optimus Vega:

Bränsle: Gas (Butan/Isobutan/Propan Gas).

Koktid: 3 - 4,5 minut (1 liter vatten).

Effekt: 2600 W.

Storlek: 13x7x6,5 cm (packmått).

Vikt: 178 gram.

Material: rostfritt stål och aluminium.

Vindskydd och packpåse medföljer.

Pris: 1 290:-

YouTube_logo-2.png


Optimus-Nova-3.jpgoptimus-logga.jpgOptimus Nova sätter numera måttstocken för expeditionskök för flytande bränslen. Denna arbetshäst som har fått flertalet utmärkelser och har lagat miljontals måltider i naturen har blivit en klar favorit bland seriösa friluftsälskare. Varför? Den patenterade brännaren som kräver lite förvärmning, en självdränerande aluminiumpump och en inbyggd rensnål som drivs med magnetkraft är egenskaper som ger pålitlighet och användarvänlighet även under svåra omständigheter. Att nova klarar av att drivas med flera bränslen utan munstycksbyte ger mångsidighet på internationella resor. Tack vare den turbinformade designen på benen, det fällbara reglaget samt en ny transportväska är packvolymen minimal. Trots det lilla formatet är Optimus Nova stabilt även när stora kokkärl används. Det är bara att ge sig ut och njuta av goda måltider med din Nova.

 

Egenskaper för Optimus Nova:

Bränsle: Kemiskt ren bensin, fotogen, diesel, flygbränsle.
Vikt: 435 g (med pump).
Mått vikbar: 90x65x140 mm.
Effekt: 2850 W.
Brinntid: Upp till 2 timmar vid maximal effekt med bränsleflaska i storlek M (förbrukar 450 ml bränsle).
Koktid (1 L vatten): Ner till 3,5 minuter beroende på väder, höjd över havet etc.
Inkluderat tillbehör: Brännare, pump, vindskydd, verktyg, packväska, reservdelar och smörjmedel (bränsleflaska ingår ej)

Pris: 1 560:-

YouTube_logo-2.png

Optimus-vindskydd-alu.jpgOptimus vindskydd. Minska koktiden och spara bränsle vid matlagning med detta lätta vindskydd av aluminium. Medföljer köken Optimus Nova och Nova+.

Pris: 130:-

Optimus-adapter-till-Trangia-3.jpgOptimus-adapter-till-Trangia-detalj-2.jpgOptimus Trangia-adapter är för användare av Trangiakök. Med denna enkla adapter kan Optimus Nova och Nova+ monteras i ett Trangiakök.

Pris: 170:-


Optimus-Hiker.jpgoptimus-logga.jpgOptimus Hiker+ är en klassiker! Köket som har skött sitt jobb i 70 år. Nu är det moderniserat med den prisbelönta Novabrännaren. Den robusta och kompakta lådan av stålplåt skyddar tank och brännare när köket är hopfällt. Hiker+ är ett komplett kök, redo att använda så fort du fäller upp locket. Köket levereras med inbygd tank och pump.

Egenskaper för Optimus Hiker+:
Bränsle: Kemiskt ren bensin, fotogen, diesel, flygbränsle.

Vikt: 1590 gram.

Mått: 180x180x110 mm.

Effekt: 2850 W.
Brinntid: Upp till 1,5 timme vid maximal effekt. Vid en fyllning/tank (350ml).
Koktid: Ned till 3,5 min beroende på väder och höjd över havet.
Pris: 2 490:-


Optimus-Tratt-med-sil.jpgoptimus-logga.jpgOptimus tratt med sil. Undvik spill och smuts i ditt bränsle. Optimus ifyllningstratt är utrustad med en sil. Får plats i packväskan till Optimus Nova och Optimus Nova+ så väl som i lådan till Optimus Hiker+. Färg: Grön

Pris: 70:-


optimus-logga.jpg

Optimus-Terra-Camp-4-Pot-Set.jpgOptimus Terra Camp 4 är ett effektivt 7-delat kokkärlsset anpassat för 4 personer. Innehållande en non-stick keramisk stekpanna med underlägg/repskydd, 2 kastruller (2,3 L resp 3,2 L) i hållbart hårdanodiserad aluminum med PTFE non-stick överdrag med tillhörande silikonlock och en Thermobag. Spara tid och bränsle med energieffektiva Heat Exchange pot med transparent lock och Thermobag för passiv tillagning. Thermobag kan tillaga ris eller pasta med minimal energiförbrukning, den kan hålla din mat varm och den kan användas som ett smart transportsskydd. Tack vare utformningen på undersidan av kokkärlen står de stabilt på brännaren. Har du lagat för mycket mat? Lämna den i kokkärlet med det flexibla silikonlocket som skyddar och håller värme. Alla delar kan packas ihop tillsammans till en smidig enhet! Terra Camp 4 innehåller: Stekpanna, silikonlock, 2,3 L kastrull, repskydd, plastlock, 3,2 L kastrull med värmeväxling och Thermobag. Dimensioner: Ø 233 x 136 mm. Vikt: 1160 g.

Pris: 1 240:-


Optimus-kastrullgrepp.jpgoptimus-logga.jpgOptimus Terra kastrullgrepe, polyamid, 46 g. Färg: Svart

Pris: 85:-


BRIV_logo.jpgBRIV-kaffepanna-1-L.pngBRIV Kaffepanna  S. Tillverkad i rostfritt stål som rymmer ca 1 liter. En trogen liten följeslagare under många år i naturen. Liten och nätt kaffepanna när man är ett par personer som vill dricka te eller kaffe ute i naturen. Volym: 1 L. Vikt: 250 g.

Pris: 200:-


Vattenkokare-2.jpgVattenkokare. Kanna i rostfritt stål med lyftbar vissla. Värmeisolerat handtag och knopp samt vikbart handtag. Visslar vid kokande vatten och är lätt att rengöra. Passar alla spisar. Botten diameter: 17,5 cm. Höjd: 21 cm. Kokbar volym: 1,8 L. Vikt: 350 g.

Pris: 140:-


Optimus-gasflaska-450-g.jpgoptimus-logga.jpgOptimus gasblandning med 70 % Butan och 30 % propan. Utmärkt för tresäsongsbruk. Innehåll: 450 g.

Pris: 95:-


optimus-logga.jpgoptimus-fotstoed-gastub.jpgOtimus fotstöd för gasbehållare. Vikbar fotstöd för att öka gasbehållarens stabilitet för säkrare matlagning. Passar små och stora gasbehållare upp till 450 g.

Pris: 75:-


optimus-logga.jpgOptimus-braensleflaska-15l.jpgOptimus-braensleflaska-1l-4.jpgOptimus-braensleflaska-06-l.jpgOptimus Fuel Bottle är en bränsleflaska för att transportera all sorts flytande bränsle. Tack vare en unik härdningsprocess är flaskan stark och hållbar, samtidigt som den väger otroligt lite. Är även anpassad som bränsletank till kök med flytande bränsle. Barnsäker öppning.​Färg: Grön.

Volym: 0,6 L. Pris: 220:-

Volym: 1,0 L. Pris: 240:-

Volym: 1,5 L. Pris: 260:-


BasicNature_Logo-2.jpgBasicNature_taendstaal.jpgBasicNature Firesteel. Du kan tända vilken eld som helst med detta eldstål. Gnistor med upp till 3000 ° C antänder grill, lägereld eller gaskök. Eldstålet är helt okänsligt för fukt, faller inte under transportföreskrifterna för farligt gods. Tändstålet räcker upp till 10.000 slag. Storlek: 95x20x15 mm. Längd magnesiumlegeringsstaven: 65 cm. Vikt: 45 g.

Pris: 120:-


optimus-logga.jpgOptimus-laang-sked-titan.jpgOptimus lång sked som når ner i botten på påsen med frystorkad mat. Tillverkad av titan. Längd 21,5 cm. Vikt 19 g.

Pris: 170:-


Keith-titanium-logo.jpg

Keith är en Kinesisk tillverkare av högklassiga titatiumprodukter för bl a friluftsliv. Titanium är en mycket stark och lätt metall (45 % lättare än stål). Titan är miljövänlig och innehåller inga hälsofarliga ämnen vilket gör materialet livsmedelssäkert.

Keith-Titanium-vattenflaska-400-ml.pngDricksflaska

400 ml. Mått: 70x147 mm. Vikt: 79 g. Pris: 560:-

Mugg med lock

450 ml. Mått: 80x95 mm. Vikt: 65 g+15 g. Pris: 290:-

Keith-Titanium-mugg-450-ml.png

Keith-Titanium-oelmugg-450-ml.png

Ölmugg

450 ml. Mått: 95/58x113 mm. Vikt: 43 g. Pris: 290:-

Keith-Titanium-kokkaerl-1200-ml.pngKokkärl med lock

400 ml+1200 ml. Mått: 117x122 mm+123x47 mm. Vikt: 60 g+125 g. Pris: 550:-

Skål med handtag

600 ml. Mått: 150x49 mm. Vikt: 74 g. Pris: 230:-

Keith-Titanium-skaal-600-ml.pngKeith-Titanium-tallrik.png

Tallrik

Mått: 180x28 mm. Vikt: 70 g. Pris: 240:-

Keith-Titanium-spork.pngSpork med kapsylöppnare

Mått: 2x36x163 mm. Vikt:15 g. Färg: Blå. Pris: 90:-


Hydro-Flask-Pint.jpgHydro-Flask-Logo.jpgHydroflask True Pint 16oz (473ml) är en mugg med dubbla väggar i rostfritt stål som håller din kalla dryck kall och din varma dryck varm. True Pint 16oz (473ml) är fri från BPA och har ett yttre skikt i tålig pulverbeläggning som ger ett bra grepp om muggen. Vikt: 204 g. Färg: Mango.

Pris: 190:- (ord pris 280:-)


Staaltermos.jpgStabilotherm_logo3.jpg

Stabilotherm ståltermos okrossbar. Tillverkad i rostfritt stål. Vridpropp i svart plast.

Volym: 0,3 L. Vikt: 328 g. Pris: 160:-

Volym: 0,5 L. Vikt: 412 g- Pris: 170:-

Volym: 0,7 L. Vikt: 504 g. Pris: 180:-

Volym: 1,0 L. Vikt: 684 g. Pris: 190:-


kaasa-04L.jpegStabilotherm_logo3.jpgStabilotherm kåsa, oval modell. Färg: Röd, grön, blå och gul. Volym: 0,4 l.

Pris: 10:-

matkaasa-08L.jpegStabilotherm matkåsa, rund modell. Färg: Röd, grön, blå och gul. Volym: 0,8 l.

Pris: 15:-


GSI-Santoku-Knife-set.pngGSI_logo.pngGSI Santoku Knife set. Ett set i ett smidigt fodral för matlagning utomhus. Setet innehåller 10 cm Pring Knife, 15cm Santuko och en brödkniv. Det ingår även en skärbräda, en flaska för diskmedel samt diskhanduk. Mått: 294x190x51 mm. Vikt: 726 g.

Pris 440:-


Erbjudande

Paketpris: Handpresso, bärväska och utomhuskopp

för 780:- (ord pris 1 570:-)

Handpresso.jpgHandpresso Wild är enkel, lätt, elegant och kompakt, den fungerar utan elektricitet. Den har alla grundläggande egenskaper för att göra kaffe i premiumklass varsomhelst. Det kompakta formatet gör att du kan ta med dig den på semestern, i kajaken, båten och husvagnen.

handpresso_wildDet är enkelt! Pumpa bara upp maskinen till 16 bar, häll i kokande vatten från en kastrull eller termos och lägg till en E.S.E. pod. Sedan är det bara att hälla upp kaffe i premiumklass i din kopp genom att trycka på knappen.

Specifikation:

- Tryck: 16 bar
- Vattenbehållare på 50 ml
- Mycket kompakt 22x10x7 cm
- Liten vikt, 476 g
- Färg: svart
- E.S.E pods

Pris: 1 190:-

Bärväska. Ett måste! Den här praktiska väskan skyddar din Handpresso Wild vart du än går.
handpresso_fodralSpecifikation:
- Formsprutad rejäl väska
- Lätt och stark (vikt: 90 g)
- Mått: 24.5x10x7 cm
- Justerbar axelrem
Pris: 240:-

handpresso_koppar2Utomhuskopp. Lätt, elegant och stark, koppen kan tas med överallt. Säljes i tvåpack.
Specifikation:
- Kopp i transparent polykarbonat
- Okrossbar
- Bra isolering
- Kapacitet: 50 ml
- Kan diskas i diskmaskin
Pris: 140:-


P5275805.JPGExklusiv fickplunta i snygg design som rymmer 180 ml (6 oz). Tillverkad i rostfritt stål med överdrag av svart läder. I locket finns två små glas att dricka ur. Höjd: 124 mm. Diameter: 52 mm. Vikt: 166 g.

Pris: 290:-


katadyn-logo-2.pngkatadyn pocket-blackKatadyn Pocketfilter rubust konstruktion för proffesioinell vattenrening. Det keramiska filtret filtrerar ner till 0,2 micron och har en kapacitet upp till 50 000 liter. Filtrerar 1 liter/minut. Vikt 550 g. Beställningsvara.

Pris: 3 990:-

YouTube_logo-2.png


Hydrapak_logo.pngHydraPak-fluxfilter-miljoe.jpgHydraPak-Flaska-filter-2.pngHydraPak Kit med Flux 1.5 L och filteringslock. Flux är formad som en hård flaska, men komprimeras som en softflask och minskar vikten med 50 %. Flux står upprätt när du behöver, men när du druckit upp packas den här flaskan ner till fickstorlek så du enkelt får med den på dina äventyr. Tillsammans 42 mm Filter Cap kan du pressa ut filtrerat dricksvatten i andra lägerflaskor och behållare eller dricka nyfiltrerat vatten direkt från din Flux. Flux har ett vrid-drinkmunstycke och lock för att skydda mot smuts och damm. Handtag för att hålla vätskebehållaren säkert i handen eller på väskan och för att säkra den ihoprullade flaskan när den är tom 50 % lättare än en hård flaska och komprimeras ner till fickstorlek när den är tom. Tillverkad av extremt hållbara, nötningsbeständiga TPU- och RF-svetsade sömmar för överlägsen hållbarhet och elasticitet 100 % BPA & PVC-fri, tål temperaturer från fruset till max 60° C. Mått: 89x305x121 mm (HxLxB). Vikt: 143 g. Filtret tar bort 99,99% av E Coli och parasitcystor. Filtrerar ca 1 500 liter färskvatten med en hastighet av >1 L per minut.

Pris: 620:-


Hydrapak_logo.pngHydraPak-PHP23_filter_cap.pngHydraPak 42 mm Filter Cap. Lätt och kompakt filter som är ett av de lättaste filteralternativen som finns. Dryckesmunstycke håller damm och smuts borta. Öppnas och stängs enkelt med en hand utan direkt kontakt med smutsiga händer. Kompatibel med 42 mm öppningar som passar till Hydrapaks vattensäckar och flexibla flaskor, inklusive HydraPak Seeker 1 L , 2 L, 3 L, 4 L och 6 L och Flux 750 ML, 1 L och 1,5 L. Snabb och säker filtrering tar bort 99,99% av E Coli och parasitcystor. Filtrerar ca 1 500 liter färskvatten med en hastighet av >1 L per minut. Vikt: 57 g.

Pris: 420:-


katadyn-logo-2.pngKatadyn-BeFree-filter.jpgKatadyn BeFree ersättningsfilter passar Katadyn BeFree Water Filtration System men även vissa Hydrapak-produkter, som har en öppning på 42 mm. Filtret renar vattnet med 0,1 microns precision vilket reducerar protozoer med 99,9 % och bakterier med 99,9999 %.

Pris: 420:-

YouTube_logo-2.png


Ortlieb-waterbag_2-L_svart.jpgOrtlieb Water-Bag. Vattensäcken är det lätta alternativet till plast- eller aluminiumflaskor. Den kompakta vattensäcken har remmar för att fästa på ryggsäcken och är gjord av rivtålig och vattentätt nylonväv (PS17L). Mått: 30x20 cm. Vikt: 80 g. Volym: 2 L. Färg: Svart.

Pris: 180:-


Nalgene-logo.pngNalgene-Spring-Green.jpgNalgene Bottle 1 L Wide Mouth Sustain. Denna vattenflaska från Nalgene rymmer 1 liter och har öppningen wide mouth. Den är tillverkad med 50 % återvunnen plast och har tagits fram för att minska hur plastprodukter påverkar vår vackra natur. Sustain- flaskorna är helt BPA/BPS och ftalatfria men resultatet blir ändå de slitstarka och snygga flaskorna vi är vana att se från Nalgene. Varje Sustain-produkt motsvarar cirka åtta engångsvattenflaskor. Den klassiska stora öppningen gör det möjligt att lägga i isbitar och hålla dryck kall en längre tid. Den kan också användas för att ta med ris, pasta eller för att förvara elektronik som alltid måste vara torr. Graderingen på sidan gör det enkelt att hålla koll på dagens vätskeintag. Flaskan varken tar eller ger smak eller lukt till drycken. Korken är patenterad och läcksäker tack vare sin V-ringspackning och går att byta, det finns flera färger att välja mellan. Flaskan klarar temperaturer från -40 till +100 C och tål diskmaskinstvätt. Diameter: 89 mm. Höjd: 213 mm. Vikt: 177 g. Volym: 1 L. Färg: Spring Green.

Pris: 200:-


Nalgene-logo.pngFodral-neoprene-Nalgene.jpg

Nalgene Neoprene fodral Cool Stuff. Passar Nalgene Bottle 1 L. Fodralet skyddar flaskan och håller värmen. D-ring för upphängning på t ex ryggsäck. Mått: 60x190x150 mm (HxLxB). Vikt: 80 g. Färg: Blå prickar.

Pris; 120:-


Hydrapak_logo.pngHydrapak-Seeker-2L.jpgHydrapak Seeker 2 L. Söker du ett slitstarkt, ultralätt vätskesystem för outdooräventyr? Då är det Seeker 2 L du letar efter! Trycker du ihop Seeker 2 L blir den lika liten som en knytnäve. Behöver du en kylklamp kan du frysa Seeker 2 L fylld med vatten eller fylla den med varmt vatten (max temp 60 °) för att hålla värmen. Seeker 2 L är den perfekta produkten för dig som älskar äventyr! Seeker passar också utmärkt tillsammans med Katadyn BeFree filterelement - på så sätt får du ett smidigt vattenreningssystem. Tillverkad av extremt tålig och slitstark TPU som är BPA och PVC fri. Mått: 286x133  mm. Vikt: 74 g. Färg: Grå.

Pris: 290:-

YouTube_logo-2.png


Hydrapak_logo.pngHydrapak-Seeker-4L.jpgHydrapak Seeker 4 L. Med en vikt på endast 126 g när den inte är fylld är Seeker 4 L den perfekta vattenbehållaren att ta med dig när distansen blir längre. Tack vare den lätta vikten slipper du släpa på onödiga gram och då den går att rulla ihop tar den också extremt lite plats i din väska. Seeker 4 L är den perfekta vattenbehållaren för camping, vandring eller andra outdooräventyr. Tillverkad av slitstark TPU som är BPA och PVC fri. Kan frysas. Maxtemp 60° C. Mått: 310x220 mm. Vikt: 126 g. Färg: Grå.

Pris: 370:-

YouTube_logo-2.png


Hydrapak_logo.pngHydrapak_Expedition-8-L.jpgHydrapak Expedition 8 L. Söker du en stor vattenbehållare för baslägret, campingen eller liknande? Vill du att den ska ta lite plats när den inte används? Då har du hittat rätt. Expedition från Hydrapak är en 8 liters vattenbehållare som dessutom går att komprimera ihop extremt mycket när den är tom. Vid öppning som gör det lätt att fylla på och hälla, dispenseringskran sätts in för kontrollerat flöde. Flexibelt hanttag för att bära och hänga. Tillverkad av BPA och PVC fri TPU filmlaminat, lätt att torka ren. Kompatibel med backcountry vattenfilter. Kapacitetsmätare - håll reda på vätskeförråd eller mät ut innehåll. Extremt lätt att packa, platta till, rulla, och vik ner när den är tom. Mått: 380x200 mm. Vikt: 257 g. Färg: Svart.

Pris: 730:-

YouTube_logo-2.png


Geigerrig.jpgGeigerrig_vattensaeck.jpgGeigerrig vätskesystem med pump. Med lätt tryck pumpar du fram den mängd vätska som önskas. Vätskebehållaren är vändbar och tål diskmaskin vilket gör rengöring enkelt. Stor öppning för snabb påfyllning, försluts med en glidstång. Snabbventiler på dricks- och tryckrör. Mått: 18x41 cm. Volym: 3 L. BPA fri.

Pris: 320:- (ord pris 440:-)


Vattenflaska_700-ml.jpgVattenbehållare i plast med två skruvlock, en stor och en liten liten. Kan även användas för småsaker man behöver förvara vattentätt. Volym: 700 ml.

Pris: 40:-


SIGG.jpgSigg tillverkar snygga stilrena flaskor i slagtålig lätt aluminium med specialbehandlad insida, som är BPA - och BPS fria. Flaskan går att använda för vatten, kolsyrade - , sura och söta drycker. Gummipackning i skruvkork gör flaskan läcksäker. Höjd utan kork: 220 mm. Diameter: 80 mm. Öppningsdiameter: 25 mm. Volym: 1 L. Vikt: 152 g. Färg: Aluminium naturell.

Pris: 160:- (ord pris 230:-)


Klean_Kanteen_logo.gifKlean Kanteen. Tillverkad i 100 % återvinningsbar, hög-kvalitet, livsmedelsklassat rostfritt stål som inte behöver någon speciell beläggning på insidan. Användbar för vatten, juice, smoothies, eller din favorit dryck. Öppningen fins i två storlekar som tillåter att du häller i stora saker såsom isbitar. Den breda öppningen underlättar rengöringen, för hand eller i diskmaskin. Flaskan levereras med ögelkork. 

Smal öppning

0,8 l. Höjd utan kork: 224 mm. Diameter: 70 mm. Öppningsdiam: 44 mm. Vikt: 230 g.

Pris: 170:- (ord pris 240:-)

1,2 l. Höjd utan kork: 267 mm. Diameter: 89 mm. Öppningsdiam: 44 mm. Vikt: 290 g.

Pris: 230:- (ord pris 330:-)

Vid öppning

0,8 l. Höjd utan kork: 219 mm. Diameter: 70 mm. Öppningsdiam: 54 mm. Vikt: 177 g.

Pris: 170:- (ord pris 240:-)

1,2 l. Höjd utan kork: 219 mm. Diameter: 89 mm. Öppningsdiam: 54 mm. Vikt: 199 g.

Pris: 230:- (ord pris 330:-)

Tillval

Flaskhållare för 0,5 eller 0,8 l flaska. Monteras på cykel eller annat fast föremål för lätt åtkomst.

Pris: 60:- (ord pris 85:-)

BUILT isolerande fodral för 0,8 l flaska. Håller vätskan varm eller kall upp till 4 timmar. Har ett ögelhandtag som kan hängas fast i ex karbinhake. Färg: Röd.

Pris: 100:- (ord pris 155:-)

kleankanteen rostrfr ögelkorkÖgelkork smal öppning i rostritt stål på insidan.

Pris: 45:- (ord pris 65:-)


msr-logo-black-2.png3-in-1 Cap3-IN-1 CAP är standardlocket som sitter på MSR Dromedary Bags vattensäckar. En stor öppning för att fylla säcken och för avtappning ett skruvlock med pip.

Pris: 50:- (ord pris 80:-)

Spigot Cap for Dromedary<sup>®</sup> and DromLite<sup>™</sup> water storage.Spigo lock för MSR Dromedary Bags vattensäckar. Roterbar kran med skyddslock för smuts. Enklare hantering ex vid påfyllning av kärl, vattenflaskor.

Pris: 130:-


Zoelzer-tratt.jpgZoelzer_Logo.jpgZölzer tratt. Praktiskt att ha med i packningen. Tillverkad av Planestoff 500 g. Beständig mot bennsin och olja dock ej lösningsmedel. Mått: Höjd 13 cm. Diameter 8 cm. Vikt: 4 g. Färg: Gul.

Pris: 35:-


Naetkasse_Waterline_Design.jpgWaterline-Design-logo.jpgNätkasse Waterline Design. Kassen kan användas för förvaring av småsaker, kyler din dryck genom att sänk ner den i det svala vattnet, förvara blöt utrustning mm. Kardborreförslutning upptill. Plats för 3 PET-flaskor eller 8 burkar/flaskor läsk/öl. Storlek: 400x400x150 mm.

Pris: 130:-


Zoelzer-vattenhaemtare-10-L-2.jpgZoelzer_Logo.jpgZölzer vattenhämtare. Mycket stark och tålig vattenhämtare med kraftiga bärhantag för många olika tillfällen på vandring, i bilen, husbilen mm. Omkrets: 75 cm. Höjd: 31 cm. Volym: 10 L. Vikt: 270 g. Färg: Röd.

Pris: 270:-


Vattenbalja från Ortlieb för disk, tvätt, bärplockning etc. Hopfällbar tar baljan mycket liten plats. Baljan kan vändas ut och in och ger då möjlighet till en ”ren” - och en ”smutsig” sida. Tillverkad i kraftig polyesterväv PD620 med bärhandtag. Storlek: 30x30x10 cm. Volym: 10 L. Vikt: 220 g. Färg: Grön.

Pris: 280:-


sugatex-b-w180Sugatexduk med hög absorptionsförmåga. Lämplig för kanoten, tältet mm. Storlek: 505x355 mm.

Pris: 30:-

©2024 Avanza Kayak & Outdoor AB